top of page

 

't Renteniershuis, de ideale plaats voor een tussenstop of uitgebreid diner! 

Dit sfeervol restaurant vindt u op amper 15 minuten van Antwerpen, vlakbij afrit Massenhoven op de E313. Het is gelegen naast het Albertkanaal en heeft een rechtstreekse toegang naar de kanaaldijk waar u ook de ruime parking kan vinden en in de zomer onze Beachbar. 

Het gezellige tuinterras knipoogt uitdagend naar de voorbijgangers alsook naar ons uitgebreid vast cliënteel. Hier ontmoet iedereen elkaar. Een groepje fietstoeristen komt van de kanaaldijk naar beneden gefietst voor een lekker tussendoortje. Ook zakenmensen vinden er hun weg voor een snelle lunch. Vrienden en families kunnen er terecht voor een uitgebreid diner of feestje. Ook voor de allerkleinsten is er een speeltuintje voorzien.

Tijdens de kille wintermaanden kan u er aangenaam vertoeven in het gerenoveerde herenhuis dat dateert van 1870. Helga en Yves staan er samen met hun gemotiveerd team steeds garant voor een vriendelijke bediening in een aangename sfeer. Zij bieden u een gevarieerde Frans-Belgische keuken die begeleid kan worden door een uitgebreid aanbod aan wijnen. Met de steeds wisselende suggesties volgen zij steeds de seizoenen op .

Dit sfeervolle restaurant is een echte aanrader, alsook het reserveren...
Wij verwelkomen u graag!

Team ‘t Renteniershuis

bottom of page